K-pop

1. Максималното време на песента/микса на танца не бива да надвишава 5 минути.

2. Минималния брой участници в една група трябва да е двама. Няма ограничение за максимален брой участници. Желателно е, обаче, групата да не надвишава 15 участника.

3. Музикалният файл трябва да бъде формат MP3 с минимум параметри 44 kHz/192 kbps. Трябва да бъде изпратен до 15.04.2018.

4. Има възможност при желание да се прожектира изображение/клип по време на танца. (JPEG формат минимум 1024х768 или клип AVI, MP4, MPEG, мин. резолюция 1024х768 ). Трябва да бъдат изпратени до 15.04.2018.

5. За записване трябва отговорник на групата да изпрати до 15.04.2018 на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следната информация:

- Две имена на всеки участник от групата
- Линк към Facebook профил на отговорник на групата за контакт
- MP3 файл с музиката на танца
- Запис на изпълнението на танца*

*Групата трябва да се е събрала в пълен състав и да заснеме пълното изпълнение на танца. Записът трябва да бъде без монтаж - изпълнение без прекъсване. Няма изискване за качеството на записа или къде е заснет, стига да се виждат ясно всички участници и да се чува музика. Камерата трябва да е поставена централно серещу танцуващите. Може да бъде изпратен като прикачен файл или като линк към сайт. Очакваме също така изпълнението да има чувство. K-Pop танците са невероятно шоу и изражението на лицето ви и това дали се забавлявате докато танцувате са важни фактори при преценката на това кои групи да бъдат допуснати на събитието. Не забравяйте и синхрона!

6. Групите ще бъдат информирани до 3 дни след 15.04.2018 дали са допуснати до участие.

7. NAKAMA запазва правото си да променя тези правила без предизвестие. Те се публикуват в сайта на събитието и всеки участник е длъжен да се запознае с тях. Записването за участие в K-pop танците на Aniplay 2018 представлява писмено съгласие с правилата.

8. Записването за участие в K-pop танците на Aniplay 2018 изразява съгласието на участника да бъде сниман и записван, както и заснетите материали да бъдат използвани от клуб NAKAMA с рекламна цел.

9. Всеки участник има право да участва в максимум ДВЕ групи. Това означава, че не може да бъдат изпратени записвания в които един и същ човек танцува в повече от две групи! Една група, може да се запише само един път с оригиналните си членове.

10. Музиката трябва да съдържа к-поп в по-голямата си част. Допускат се песни от друг стил, но главната песен трябва да е к-поп или микс от такива. Едно нормално разпределение би изглеждало така: 70% к-поп 30% - друг стил.