K-pop

1. Максималното време на песента/микса на танца не бива да надвишава 5 минути.

2. Групата трябва да има минимум 2 участника ( не се допуска солово участие ) и няма максимални ограничения. Желателно е, обаче, групата да не надвишава 15 участника. Всеки участник има право да участва в максимум ДВЕ групи. Това означава, че не може да бъдат изпратени записвания в които един и същ човек танцува в повече от две групи! Една група, може да се запише само един път с оригиналните си членове.

3. Желателно за представянето си на сцената да подготвите специално тематично облекло.

4. Музикалният файл трябва да бъде формат MP3 с минимум параметри 44 kHz/192 kbps. Трябва да бъде изпратен до 24.02.2019. Също така до тази дата трябва да бъдат изпратени, ако има такива, описания на сценично осветление и всякакви други материали. След 24.02 няма да се подменят никакви файлове.

5. Има възможност при желание да се прожектира изображение/клип по време на танца. (JPEG формат минимум 1024х768 или клип AVI, MP4, MPEG, мин. резолюция 1024х768 ). Трябва да бъдат изпратен до 24.02.2019.


6. Музиката трябва да съдържа к-поп в по-голямата си част. Допускат се песни от друг стил, но главната песен трябва да е к-поп или микс от такива. Едно нормално разпределение би изглеждало така: 70% к-поп 30% - друг стил.

7. За записване трябва отговорник на групата да изпрати до 24.02.2019 на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следната информация:

- Две имена на всеки участник от групата
- Линк към Facebook профил на отговорник на групата за контакт
- MP3 файл с музиката на танца
- Запис на изпълнението на танца* - желателно е да се запишете по-рано ( не е нужно да се чака крайният срок ), а в последствие може допълнително да изпратите запис на танца.
- Име на изпълнителя и песента или микса.
- Инструкции за осветление (за одобрение) ВНИМАНИЕ! – Първото Ви изпращане на осветление НЕ ви гарантира осветлението на събитието. То е, за да преценят нашите техници дали могат да го изпълнят в рамките на събитието. За да имате осветление ТРЯБВА да имате осветител или някой от групата Ви да го програмира на главната репетиция с помощта на нашият екип.

*Групата трябва да се е събрала в пълен състав и да заснеме пълното изпълнение на танца. Записът трябва да бъде без монтаж - изпълнение без прекъсване. Няма изискване за качеството на записа или къде е заснет, стига да се виждат ясно всички участници и да се чува музика. Няма никакво изискване по време на клипа участниците да са в специални костюми или външен вид като цяло ( не се изисква да се заснемете с костюмите, с които планирате да участвате реално ). Може да бъде изпратен като прикачен файл или като линк към сайт. Камерата трябва да е поставена централно срещу танцуващите. Очакваме също така изпълнението да има чувство. K-Pop танците са невероятно шоу и изражението на лицето ви и това дали се забавлявате докато танцувате са важни фактори при преценката на това кои групи да бъдат допуснати на събитието.

8. Групите ще бъдат информирани до 5 дни след 24.02.2019 дали са допуснати до участие. Единственото ограничение за участие е времето за K-Pop шоуто в програмата на Aniplay 2019. Ако записалите се групи надвишават общото време на шоуто - ще бъдат допуснати най-добрите от тях.

9. K-Pop шоуто ще се проведе в краят на събитието.

10. NAKAMA запазва правото си да променя тези правила без предизвестие. Те се публикуват в сайта на събитието и всеки участник е длъжен да се запознае с тях. Записването за участие в K-pop танците на Aniplay 2019 представлява писмено съгласие с правилата.

11. Записването за участие в K-pop танците на Aniplay 2019 изразява съгласието на участника да бъде сниман и записван, както и заснетите материали да бъдат използвани от NAKAMA с рекламна цел.

14. Няма да бъдат допускани повтарящи се песни. Ако има две групи с повтаряща се една и съща песен, ще изберем една от тях.


При всякакви въпроси не се притеснявайте да ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да се свърже с вас организатор и да ви помогне!